Testirajte se

             Pripravili smo teste za ugotavljanje najpogostejših duševnih in osebnostnih motenj. Rezultati vam bodo v pomoč pri odločitvi, ali potrebujete posvet s strokovnjakom.

Še opozorilo: ti testi so presejalni. To pomeni, da vam povedo le to, ali kažete znake posamezne motnje. Samo usposobljen strokovnjak lahko diagnosticira duševno ali osebnostno motnjo in priporoči zdravljenje.
TESTI
DUŠEVNIH MOTENJ
Preverite, ali kažete znake anksioznosti, socialne anksioznosti, panične motnje, obsesivno-kompulzivne motnje, depresije, bipolarne motnje in shizofrenije.
TESTI
OSEBNOSTNIH MOTENJ
Preverite, ali kažete znake borderline, narcistične ali shizoidne osebnostne motnje. Osebnostne motnje lahko pomenijo tveganje za izgorelost.
NOVO
VPRAŠALNIK
Z
ADOVOLJSTVO S PSIHOTERAPIJO
Vprašalnik je namenjen vsem tistim, ki so že obiskovali psihoterapijo ali jo še obiskujejo. Zanimajo nas razlog za vključitev in zadovoljstvo s psihoterapijo. Prosimo vas, da odgovorite na vsa vprašanja. Rezultate raziskave bomo uporabili za izboljšanje komunikacije in odnosa med klientom in psihoterapevtom.

VPRAŠALNIK
IZBIRA PSIHOTERAPIJE
Vprašalnik vam pomaga ugotoviti, katera vrsta psihoterapije bi bila glede na vaše težave za vas najustreznejša: analitična, vedenjsko-kognitivna ali sistemska. Razlike med njimi si lahko ogledate TUKAJ

Vprašalnik še testiramo, zato se vam opravičujemo za morebitne napake.
TESTI
IZGORELOSTI

Vprašalnik vam pomaga ugotoviti, ali izgorevate, ste delovno izčrpani ali pa ste kandidat za izgorelost. Obenem pove, katere vaše osebnostne lastnosti utegnejo pomeniti tveganje za nastanek te motnje.

Želimo si, da bi anonimne vprašalnike o izgorelosti izpolnilo čim več ljudi (tudi tistih brez znakov izgorelosti), saj so nam njihovi rezultati v veliko pomoč pri raziskovalnem delu o tej motnji.

klicajRdec.jpg
REZULTATI TEH VPRAŠALNIKOV SO ZGOLJ INFORMATIVNA OCENA STANJA IN NE DIAGNOZA, ZATO NE MOREJO NADOMESTITI POGOVORA S STROKOVNJAKOM ALI Z OSEBNIM ZDRAVNIKOM!

Copyright © IRCV - 1.9.2012 . Vse pravice pridržane.
Kopiranje in reproduciranje vsebin s teh spletnih strani je dovoljeno le po dogovoru z Inštitutom za razvoj človeških virov.
Nekatere slike črpamo iz FreeDigitalPhotos.net | Izdelava: računalniški servis